ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1. Μέσω του eshop: hand-makeit.gr

2. Με email: info@hand-makeit.gr

3. Τηλεφωνικώς στο 2313 079 679 (Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-18:00)

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με κατάθεση ή ενδοτραπεζική συναλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό.

            Τράπεζα EUROBANK:

                0026.0139.34.0200755373

                ΙΒΑΝ: GR2602601390000340200755373

   ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Α.ΑΓΓΕΛΗ – Α. ΡΑΠΤΗ Ο.Ε.

            Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

                6559144891715

                ΙΒΑΝ: GR0601715590006559144891715

   ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Α.ΑΓΓΕΛΗ – Α. ΡΑΠΤΗ Ο.Ε

Έξοδα που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση κατάθεσης, θα πρέπει να αναφέρεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ονοματεπώνυμό σας στο αποδεικτικό κατάθεσης και να μας το αποστείλετε με email.

Σε περίπτωση αποστολής χρημάτων μέσω εμβάσματος (και όχι κατάθεσης ή ενδοτραπεζικής συναλλαγής) ο πελάτης επιβαρύνεται με τα συνολικά έξοδα (και του δικού του Τραπεζικού ιδρύματος άλλα και του δικαιούχου όπου αποστέλλονται τα χρήματα), ώστε το τελικό ποσό, μετά από τις κρατήσεις και των δύο Τραπεζών, να αντιστοιχεί στο σύνολο της παραγγελίας.

  • Εάν η κατάθεση δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα

 

2. Με αντικαταβολή. Το επιπλέον κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των €2.

 

3. Μέσω PAYPAL. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PAYPAL για να προχωρήσετε στην πληρωμή. Το PAYPAL σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα διαθέτετε. Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω paypal, μεταφέρεστε αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές site πληρωμών. Εκεί θα εισάγετε με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή αν έχετε ήδη λογαριασμό στο paypal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Στην συνέχεια θα επιστρέψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. H εταιρία Handmade Make it δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής από τo paypal.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελλάδα

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω SPEEDEX και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Η χρέωση αποστολής για δέματα μέχρι 2 κιλών είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 40€. Για παραγγελίες κάτω από 40€ το κόστος των μεταφορικών ανέρχετε στα 2€.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 1,20€. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε όλες τις παραγγελίες εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εξαιρούνται κάποια προιόντα για τα οποία απαιτείται χρόνος παράδοσης από πέντε (5) έως επτά (7) εργάσιμες ημέρες. Εάν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, η παραγγελία θα επεξεργασθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στην οδό Αιγαίου 20, Θεσσαλονίκη καθημερινά από τις 11:00-19:00. Σε αυτήν περίπτωση δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Κύπρος

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω των SPEEDEX και ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Η χρέωση αποστολής για δέματα μέχρι 2 κιλών είναι 9€.  Για δέματα άνω των δυο κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε όλες τις παραγγελίες εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εξαιρούνται κάποια προιόντα για τα οποία απαιτείται χρόνος παράδοσης από πέντε (5) έως επτά (7) εργάσιμες ημέρες. Εάν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, η παραγγελία θα επεξεργασθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Σημαντικές παρατηρήσεις και συμβουλές:

Εάν η επωνυμία του παραλήπτη δεν αναγράφεται στη διεύθυνση που έχετε δώσει, ο διανομέας δεν θα αφήσει ειδοποίηση, γι’ αυτό πάντα πρέπει να δίνετε και την επωνυμία που αναγράφεται στο κουδούνι.

Ο χρόνος παράδοσης είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να μην έχει αλλοιωθεί το προιόν με κανέναν τρόπο. 

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν σχετικής αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη μέσω email στη διεύθυνση info@hand-make.it.gr.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης πρέπει να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευασία και τον κατάλληλο μεταφορέα. Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται και επίσης ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της νέας αποστολής και αντικαταβολής του προϊόντος.

Επιστροφή σε περίπτωση ατελειών ή λάθους:

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων κλπ. Σημειώστε παρακαλώ ότι για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια. Επίσης δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή επιστροφή σε εποχιακά είδη ή είδη που είναι σε προσφορά.

Μην επιστρέφετε προϊόντα αν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας.